Berghuis zeer kritisch: "Net als vorig jaar nooit echt overtuigend"

20 september 2020, 23:11

De remise tegen FC Twente (1-1) is hard aangekomen bij Feyenoord, dat vorige week met een zege bij PEC Zwolle nog wel goed begon aan het seizoen. Aanvoerder Steven Berghuis toonde zich na afloop erg kritisch en zag dat er van alles ontbrak aan het spel van de topclub.

Hij kreeg bij FOX Sports de vraag wat er zondag niet goed ging. "Slecht veldspel, slechte veldbezetting, laag tempo, weinig initiatief", somde hij op voor de camera. "Dat is niet nieuw. Als je onze wedstrijden ziet, ook vorig jaar, dan is het nóóit echt overtuigend. Vandaag ook niet", zei Berghuis, die niet een schuldige wilde aanwijzen. "We zijn allemaal verantwoordelijk. Er moeten veel dingen beter, willen we een goed seizoen draaien." Berghuis miste overigens een penalty, maar kreeg door een snelle overtreding van Twente bij de rebound nog een mogelijkheid. Die verzilverde de buitenspeler wel.

Ook Dick Advocaat was niet tevreden over het optreden van Feyenoord tegen Twente. Hij stelt dat de ploeg nog niet op het niveau is wat gevraagd wordt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen