Pinas in tranen na eigen goal: "Ik ben een gevoelsjongen"

20 september 2020, 16:23   Bijgewerkt: 4 december 2023, 17:14

De seizoensstart van ADO Den Haag is zeer pover te noemen. De ploeg verloor vorige week van Heracles Almelo en ging zondag ten onder tegen FC Groningen (0-1). De manier waarop dat gebeurde, was erg lullig te noemen omdat het door een eigen goal van Shaquille Pinas met 0-1 ten onder ging. De verdediger was zeer teleurgesteld.

Na het laatste fluitsignaal kon hij de tranen niet meer onderdrukken. "Ik ben een gevoelsjongen", was zijn reactie bij FOX Sports. "Het is natuurlijk best klote als je een eigen goal maakt en het was nu ook de enige goal van de dag. Daar ben je dan wel even kapot van, dat je de ploeg zo dupeert. Het is ongelukkig, maar zulke dingen maken je alleen maar een betere en sterkere voetballer."

Dat hij de club nu op deze manier per ongeluk in de voet geschoten heeft, doet hem erg veel pijn. "Ik was geëmotioneerd omdat ik van de club hou", zei Pinas. "Ik geef honderd procent voor ADO. Je weet nooit wat er kan gebeuren, en ik weet ook niet wat de stand van zaken is, maar daar hou ik me ook niet mee bezig. Ik ben puur gefocust op het voetbal, meer ook niet." Pinas werd onlangs in verband gebracht met mogelijk een stap hogerop, maar dat is nu dus niet aan de orde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen