'Barça verkoopt Semedo en haakt aan in race om Dest'

'Barça verkoopt Semedo en haakt aan in race om Dest'

20 september 2020 – FC Barcelona krijgt binnenkort zeer vermoedelijk de gewenste financiële impuls. Nélson Semedo is namelijk hard op weg naar de uitgang in Camp Nou: Wolverhampton Wanderers gaat de Portugees overnemen van de Catalanen. Dat betekent dat er geld komt om een nieuwe speler te halen, misschien wel Ajacied Sergino Dest.Volgens diverse media is Wolverhampton Wanderers in de absolute afrondende fase van de transfer van Semedo, die weinig perspectief heeft in Catalonië en mocht vertrekken. Om nieuwe spelers te halen, is er namelijk geld nodig en dat moet onder andere uit de verkoop van Semedo komen. De Portugees vertegenwoordigt nog enige waarde, ook gezien zijn leeftijd, maar zat sportief op een dood spoor.

Volgens transferspecialist Fabrizio Romano betekent de aanstaande deal ook de terugkeer van FC Barcelona in de race om Dest. De back leek hard op weg naar Bayern München, dat al met Ajax sprak en vijftien miljoen euro bood. De moeilijke financiële situatie kon FC Barcelona voorlopig nog geen bod uitbrengen, maar daar komt mogelijk dus verandering in.

Lees ookKoeman over komst Memphis: "Moeten eerst spelers verkopen"

Een andere optie is dat het bedrag wordt aangewend om bijvoorbeeld Memphis Depay alsnog op te halen bij Olympique Lyon. Tot dusver was de boodschap vooral dat er eerst spelers verkocht moeten worden, voor er aankopen konden worden gedaan. Dat lijkt met de aanstaande verkoop van Semedo te gaan gebeuren.

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. maandag 26 oktober 2020

  2. zondag 25 oktober 2020