Monsterzege Club Brugge, gelijkspel Willem II-opponent Rangers

20 september 2020, 15:25

Club Brugge heeft zondagmiddag flink uitgehaald in de Jupiler Pro League. De regerend landskampioen kent nog geen geweldig seizoen met negen punten uit de eerste vijf duels, maar had in de zesde westrijd van het seizoen geen enkele mededogen met Zulte Waregem: de slachting eindigde op liefst 0-6.

Met tweede nederlagen in de eerste drie duels begon de formatie van basisspeler Ruud Vormer nog matig aan het nieuwe voetbaljaar, maar het lek lijkt nu wel boven. Want nadat de laatste twee duels al overtuigend werden gewonnen, ging het zondagmiddag helemaal los. Halverwege stond het mede dankzij een assist van Vormer al 0-4 en in het tweede bedrijf gingen de bezoekers rustig door scoren met de 0-6 eindstand als resultaat.

Rangers loopt averij op richting Willem II

In Schotland had Rangers FC geen ideale voorbereiding op het treffen met Willem II in de Europa League. De formatie van trainer Steven Gerrard kwam op achterstand op bezoek bij Hibernian via John McLaughlin, die voor de eerste (!) officiële tegentreffer zorgde voor de Schotse formatie in de eerste zeven duels (Europa League meegerekend). De tweede kwam er zondag ook via Christian Doidge na ruim zeventig minuten, maar betekende wel 'slechts' de gelijkmaker (2-2) Topscorer Alfredo Morelos en Scott Arfield hadden in de tussentijd de achterstand omgebogen in een voorsprong, die dus niet over de streep werd getrokken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen