'Tottenham Hotspur zet zinnen serieus op Weghorst'

20 september 2020, 14:35   Bijgewerkt: 20 september 2020, 14:47

Wout Weghorst mag zich serieus verheugen op een avontuur bij Tottenham Hotspur. De sterke aanvaller van VfL Wolfsburg is in beeld om de back-up en concurrent van Harry Kane te worden. Of er ook een eerste bod is uitgebracht, is nog onbekend. 

Dat schrijft TC/Tubantia althans. Na de terugkeer van Gareth Bale wil Mourinho nog graag een stand-in halen voor Kane, waarvoor het eerder nul op rekest kreeg bij onder andere Danny Ings. Omdat Weghorst een ander type spits is als Kane, zou Mourinho hem graag aan zijn selectie toevoegen. Eerder deze week meldde The Express de interesse van Tottenham in Weghorst ook al. 

Lees ookAlli opnieuw niet in wedstrijdselectie Spurs: vertrek lonkt

Weghorst, die de Premier League ambieert nadat hij eerder in de belangstelling stond van Arsenal en Newcastle United, verdient de Engelse interesse aan zijn doelpuntenproductie in het shirt van Wolfsburg. In 32 competitieduels was de viervoudig international van het Nederlands elftal afgelopen seizoen zestien keer trefzeker. Daarom verlangt Wolfsburg naar verluidt minimaal een transfersom van 35 miljoen euro.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen