'Ajax wilde Zahavi in 'ultieme poging' wegkapen voor neus PSV'

20 september 2020, 13:53

Ajax heeft een ultieme poging gewaagd om Eran Zahavi nog voor de neus van PSV weg te kapen. De Amsterdammers hebben vorige week geïnformeerd bij de ervaren spits, die van zijn club Guangzhou R&F een transfervrije status kreeg. Desondanks kiest hij uiteindelijk voor een avontuur in Eindhoven.

Dat schrijven Voetbal International en het [a,https://www.ed.nl/psv/ajax-wilde-transfer-zahavi-naar-psv-op-het-laatste-moment-verhinderen~a2b46729/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter,_blank,Eindhovens Dagblad] althans. Het zou gaan om een 'ultieme poging' van Ajax om Zahavi binnen te halen, maar die bleef dus zonder succes. Volgens het ED was ook Fenerbahçe geïnteresseerd in zijn diensten, maar kiest de spits voor zekerheid en speeltijd in Eindhoven.

Eerder al toonde Ajax al interesse in Zahavi, toen Peter Bosz nog scepter zwaaide in Amsterdam. De oefenmeester werkte eerder samen met hem bij Maccabi Tel Aviv en hoopte de aanvaller te verleiden tot een avontuur, maar heel concreet werd het uiteindelijk niet. Ook een tweede poging, afgelopen week, mislukte.

Lees ook: PSV haalt goaltjesdief Zahavi (33) voor twee jaar binnen

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen