Alli opnieuw niet in wedstrijdselectie Spurs: vertrek lonkt

20 september 2020, 12:52

Dele Alli (24) lijkt hard op weg naar de uitgang bij Tottenham Hotspur. De middenvelder die de laatste jaren zovaak belangrijk was voor de Spurs zit voor de tweede keer op rij niet bij de wedstrijdselectie. Er wordt beweerd dat de Engels international moet verkassen in deze zomer en hij naar de uitgang wordt gewerkt.

Ook voor het duel met Southampton maakt Alli geen deel uit van de kern van José Mourinho, die hem tegen Everton nog wel een basisplaats gaf. Van The Toffees werd echter verloren en vervolgens ontbrak Alli in de opstelling tegen Lokomtiv Plovdiv. Hij was niet geschorst of geblesseerd en dat geldt ook voor dit Premier League-duel. Engelse media schrijven dat hij na de komst van Gareth Bale overbodig is geworden en mag vertrekken van Mourinho. 

"We hebben teveel spelers voor dezelfde posities. Daar betaalt Alli de prijs voor", reageerde Mourinho op de afwezigheid van Alli. De Portugees heeft overigens ook geen ruimte in zijn basiself voor Steven Bergwijn. De Nederlander begint net als tegen Everton op de bank, waarop de kersverse aanwinst Bale nog niet zit. De Welshman heeft nog niet genoeg wedstrijdritme om zondagmiddag al in actie komen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen