Coutinho content met nieuwe kans: "Ik ben blij dat ik terug ben"

20 september 2020, 12:16

Philippe Coutinho is blij met het vertrouwen dat Ronald Koeman in hem heeft. De Braziliaan is deze zomer teruggkeerd bij FC Barcelona na een verhuurperiode bij Bayern München en krijgt onder de Nederlander weer een kans die hij met beide handen wil grijpen. "Ik heb het spelen in Camp Nou gemist, ik ben blij dat ik terug ben."

Dat vertelt hij in Catalaanse media na de zege in de Trofeu Joan Gamper. Coutinho wil bij zijn terugkeer een topjaar beleven bij FC Barcelona. "Ik heb het goede gevoel hier weer terug", glimlachte hij. "Ik kijk er naar uit om mooie dingen te laten zien. Ik ben enorm gemotiveerd, ben eerder teruggekomen van vakantie om fit te worden. Ik wil dit jaar keihard werken, zodat we mooie dingen laten zien op het veld."

Tot dusver lijkt Ronald Koeman het met zijn nieuwe formatie redelijk op de rit te hebben, met een basisplaats voor Coutinho bovendien. "We hebben niet veel tijd gehad in de voorbereiding, maar het gaat steeds beter. Elke dag weer trainen we hard en we hebben nog een week op de competitie goed te starten", weet de Braziliaan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen