Stegeman boos op Lam: "Dit gedrag accepteer ik niet"

20 september 2020, 11:53

John Stegeman gaat deze week een hartig woordje spreken met zijn verdediger Thomas Lam. De achterhoedespeler van PEC Zwolle pakte tegen AZ een oliedomme rode kaart, wat zijn coach hem zeker verwijt. "Onvolwassen en onprofessioneel, dat mag hem niet overkomen als international."

Tegenover RTV Oost ging de coach in op de overtreding van Lam. "Geheel terecht, gewoon een achterlijke actie", was het duidelijke commentaar van de coach over de rode kaart voor de verdediger, die nog zeker een reprimande kan verwachten. "Daar is hij nog niet klaar mee kan ik je vertellen. Dit gedrag accepteer ik niet. Hij laat het team gewoon in de steek."

Over het feit dat zijn ploeg sowieso liefst vijf gele kaarten pakte, was Stegeman een stuk milder voor zijn spelers. Sterker nog: Serdar Gözübüyük had in zijn ogen wel wat mannelijker mogen fluiten. "Dat gejank en gepiep heb ik echt een hekel aan. Continue vragen om gele kaarten. En dan gaat de scheidsrechter er ook nog in mee: verschrikkelijk. Ze smijten maar met gele kaarten. Ik vind dat echt niet goed en hoop dat de KNVB daar eens een keer goed naar kijkt. Het enige wat ze nu doen is hun eigen kas spekken en dat slaat helemaal nergens op."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen