'Lyon biedt Memphis aan bij AC Milan voor interessante ruildeal'

20 september 2020, 10:52

Memphis Depay vertrekt vermoedelijk toch niet naar FC Barcelona, omdat de Catalanen hem in elk geval voorlopig niet kunnen betalen. Mogelijk kan hij zich toch verheugen op een transfer, want AC Milan zou interesse hebben in de diensten van de Nederlander. Omdat hij een aflopend contract heeft bij Olympique Lyon, is hij aangeboden door de Franse club.

Dat schrijft het doorgaans goed geïnformeerde Sky Italia althans. Lyon zou op hun beurt geïnteresseerd zijn in Milan's spelmaker Lucas Paquetá, met wie het Memphis graag wil ruilen. Omdat zijn contract afloopt in de zomer van 2021, wil Lyon hem ofwel verkopen ofwel ruilen. FC Barcelona kan hem simpelweg niet betalen, waardoor Lyon naar andere opties zoekt.

Paquetá gaat bij AC Milan geen grote rol spelen, terwijl de club van Zlatan Ibrahimovic wel oren zou hebben naar de komst van Memphis, ondanks dat het even de vraag is of hij samen kan spelen met de Zweed. Zelf wil de Nederlander vermoedelijk nog wachten op FC Barcelona, dat zodra het spelers verkoopt, meer financiële mogelijkheden heeft.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen