Mvogo schuldbewust: "Ik dacht al aan de volgende pass"

19 september 2020, 23:52

Yvon Mvogo was zaterdag onbedoeld de meest besproken speler bij de wedstrijd tussen PSV en FC Emmen (2-1). Door een enorme fout van de 26-jarige doelman kwamen de Eindhovenaren in de slotfase in de problemen.

Mvogo werd een paar minuten voor tijd aangespeeld door Philipp Max en liet de bal over zijn voet in het doel stuiteren. De blunder werd PSV niet fataal, want door een laat doelpunt van Maximiliano Romero wonnen de Eindhovenaren met 2-1. Voor de camera van de NOS zegt Mvogo zich schuldig te voelen. "Het was een ongelooflijk doelpunt, ik kan het nauwelijks beschrijven. Ik heb het team in de problemen gebracht, maar we herpakten ons en wonnen uiteindelijk."

De doelman is blij dat de gevolgen van zijn fout beperkt zijn gebleven. "Het was een ongelukkig moment voor mij. Ik moet het vergeten en aan de drie punten denken", aldus Mvogo, die probeert uit te leggen hoe de fout totstandkwam. "Ik dacht al aan de volgende pass en toen gebeurde iets wat ik niet kan verklaren... Ik zal het de volgende keer beter doen en als team zullen we ons verbeteren. Of ik nog vertrouwen heb? Natuurlijk."

Lees ookSchmidt neemt het weer op voor blunderende Mvogo

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen