Tannane na wondergoal: "Geen verrassing voor mij"

Tannane na wondergoal: "Geen verrassing voor mij"

19 september 2020 – Oussama Tannane zorgde vanavond tegen Sparta (2-0) voor het absolute hoogtepunt van de wedstrijd. De 26-jarige middenvelder schoot vanaf dertig meter een vrije trap stijf in de kruising en groede daarmee uit tot man van de wedstrijd aan de kant van Vitesse."Ik voel me goed", vertelde Tannane voor de camera van Omroep Gelderland. "Ik heb al vaker dit soort goals gemaakt, dus het was geen verrassing voor mij. Het is natuurlijk heel mooi dat die bal erin vliegt." Ook in dienst van Heracles Almelo trok Tannane al de schijnwerpers met prachtige goals. "Ik heb een goede trap."

Lees ook: Wereldgoal Tannane hoogtepunt eenvoudige zege Vitesse

Door de overwinning bezet Vitesse de gedeelde eerste plaats. Na twee duels hebben de Arnhemmers de volle buit te pakken. "Een hele goede start, inderdaad. We hopen ook volgende week een goed resultaat te boeken, al weten we dat het een lastige wedstrijd zal worden." Vitesse moet dan namelijk op bezoek bij Ajax, dat afgelopen seizoen nog op de eerste plaats eindigde.

Tannane maakte vorig jaar zomer de overstap van FC Utrecht naar Vitesse. Afgelopen seizoen schopte de negenvoudig Marokkaans international het tot zeventien Eredivisie-optredens, waarin hij vijfmaal trefzeker was. Tannane speelde in het verleden ook nog voor Heracles, Saint-Etienne en Las Palmas.

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. dinsdag 27 oktober 2020

  2. maandag 26 oktober 2020