Ajax stalt Eiting bij Huddersfield Town: "Geen vaarwel"

19 september 2020, 21:08   Bijgewerkt: 19 september 2020, 22:08

Carel Eiting speelt de rest van dit seizoen bij Huddersfield Town. De 23-jarige middenvelder verlaat Ajax voor een avontuur bij de club uit de Engelse Championship, dat de middenvelder op huurbasis overneemt. "Het is geen vaarwel, maar een tot ziens."

Het zicht op speeltijd was bij Ajax troebel geworden voor de voormalig jeugdinternational. Op het middenveld gaf Erik ten Hag de laatste weken de voorkeur aan Ryan Gravenberch en Edson Álvarez, terwijl ook Lisandro Martínez hoger in de pikorde stond. Daarom aasde de linkspoot al geruime tijd op een transfer. Huddersfield Town, afgelopen seizoen achttiende op het tweede niveau in Engeland, bood uitkomst.

Eiting reageerde via Instagram op zijn vertrek. "Voor iedereen die mij de afgelopen dertien jaar bij Ajax gesteund heeft: ik ben enorm dankbaar voor alle kansen die de club en de fans mij gegeven hebben. Mijn debuut in de Eredivisie, KNVB Beker, Europa League en Champions League. En wie weet wat de toekomst ons nog brengt. Het is geen vaarwel, maar een tot ziens. Veel succes de rest van het seizoen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen