Tete debuteert met doelpuntrijke nederlaag in Premier League

19 september 2020, 18:01

Kenny Tete heeft een teleurstellend debuut in de Premier League beleefd bij Fulham. De Londense club kwam zaterdag drie keer tot scoren tegen mede-promovendus Leeds United, maar ging wel onderuit op Elland Road. De formatie van trainer Marcelo Bielsa won de wedstrijd met 4-3.

Tete debuteerde woensdag voor Fulham in de League Cup. Met een fraaie assist was hij direct belangrijk voor zijn nieuwe club, die het bekerduel met 0-1 won. Zaterdag begon Tete opnieuw in de basis. Hij kon niet voorkomen dat Leeds United al na vijf minuten via Helder Costa op voorsprong kwam. Een halfuur later maakte Aleksandar Mitrovic vanaf de strafschopstip de 1-1, waarna ook de thuisploeg een penalty kreeg. Die werd benut door Eredivisie-bekende Mateusz Klich.

In het eerste kwartier na rust vergrootte Leeds United de marge naar drie. Eerst maakte Patrick Bamford de 3-1, vervolgens scoorde Costa zijn tweede van de middag. De wedstrijd leek gespeeld, maar Fulham knokte zich knap terug. Door goals van Bobby Reid en Mitrovic werd het nog heel spannend, maar verder dan 4-3 kwamen de bezoekers niet.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen