Bayern wervelt wederom, 'armoedige prestatie' Schalke

19 september 2020, 12:14

Trainer Hansi Flick is door het dolle heen na de 8-0 zege van Bayern München in het duel met Schalke 04. De coach won vorig seizoen de triple met Der Rekordmeister en is blij dat het niveau bij de herstart ook uitstekend is. De verliezers likken hun wonden.

"Voor de wedstrijd hebben we tegen elkaar gezegd dat we een signaal wilden afgeven voor dit seizoen. En dat hebben we gedaan", klinkt het na afloop trots op de persconferentie. Flick geeft aan dat de lat weet hoog ligt dit seizoen. Het zelfvertrouwen is ook groot." En dat bleek tegen het armoedige Schalke, dat werkelijk alle hoeken van het veld zag. "Het was een armoedige prestatie", treurde David Wagner, trainer van de club, na afloop. "Maar ja, Bayern heeft op dit moment het beste team ter wereld, denk ik." Voor Schalke wacht de komende weken nog loodzware uitduels met RB Leipzig en Borussia Dortmund.

Lees ook: Bayern start seizoen in oude vorm: Schalke 04 vernederd

Leroy Sané was de enige speler met Schalke-bloed die wel een mooie avond kende. Hij, jeugdexponent van de club uit Gelsenkirchen, kwam deze zomer over van Manchester City en kende een fraai debuut met een goal. Hij verbaast zich over de instelling van zijn nieuwe medespelers. "Na alle prijzen van vorig seizoen zijn ze nog steeds hongerig."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen