Schmidt belooft veel transfers bij PSV: "Dit is nog het begin"

Schmidt belooft veel transfers bij PSV: "Dit is nog het begin"

19 september 2020 – Roger Schmidt heeft nog meer transferactiviteit in petto bij PSV. Samen met technisch manager John de Jong is hij druk met het versterken van de selectie van de Eindhovenaren. Volgens het Eindhovens Dagblad is er zeer binnenkort transfernieuws te melden bij de Brabanders, waar de komst van Eran Zahavi inmiddels bijna zeker lijkt. En daar wil Schmidt het niet bij laten.De spits heeft namelijk het vliegtuig naar – vermoedelijk – Eindhoven gepakt, zo is de zien op zijn eigen Instagram. Hij moet de naar Atalanta Bergamo vertrokken Sam Lammers opvolgen. De transferperiode loopt tot 6 oktober en Schmidt wil voor die tijd nog zaken doen. "Dit is nog maar het begin. We willen een aantal directe versterkingen, maar kijken ook naar spelers die nog kunnen groeien op hun plek. Alle posities bij ons zijn nu bezet, maar niet overal zit iemand direct achter."

Volgens het ED wil Schmidt nog een middenvelder, verdediger, keeper en backs toevoegen. De spitspositie lijkt met Zahavi's komst opgelost, al is er nog geen deal beklonken. Dat hij naar PSV komt, lijkt echter een kwestie van tijd. Hij nam vrijdag al afscheid van de fans van Guangzhou R&F. Toch houdt Schmidt nog een slag om de arm op de persconferentie. "Bij spelers met deze mogelijkheden is een transfer nu eenmaal niet makkelijk."

Keeper
Na de komst van Yvon Mvogo en het vertrek van Jeroen Zoet, wordt er nog altijd aan de keeperspositie gesleuteld. Vincent Müller, een twintigjarige keeper van Würzburger Kickers, moet bij PSV aansluiten. Daarmee wordt hij een extra concurrent voor de doelman van Jong PSV, Maxime Delanghe.

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. vrijdag 23 oktober 2020

  2. donderdag 22 oktober 2020