Weer volop kritiek op Memphis: 'In de duels werd hij overklast'

19 september 2020, 09:30

In Frankrijk zijn de de laatste weken niet kapot van het spel van Memphis Depay. De aanvaller van Olympique Lyon maakte geen beste beurt tegen Olympique Nîmes, waar hij met zijn ploeg niet verder kwam dan 0-0. De Franse pers is zwaar teleurgesteld is het spel van de Oranje-international en 'beloont' hem met zeer lage cijfers.

De speler wacht nog altijd op een akkoord met FC Barcelona, maar dat lijkt allemaal wat langer te gaan duren dan gedacht. In het shirt van Lyon speelt hij dus voorlopig zijn wedstriijden, zonder al te veel succes. L'Équipe was bijvoorbeeld hard voor hem, met een drie als cijfer. Dat kreeg hij vorige week ook van de krant.

Maxifoot gaf Memphis een 3,5. 'Hij kwam nauwelijks in het spel voor, probeerde individueel het verschil te maken, maar leed daarbij veel balverlies. In de duels werd hij overklast door zijn fysiek sterkere tegenstanders.' En ook Foot Mercato gaf een diepe onvoldoende: 4. ' De nieuwe nummer 10 heeft de verwachtingen die bij dit rugnummer horen niet bepaald waargemaakt. Hij liet zich zien met één diepe bal op Maxel Cornet, maar het was veel te weinig.'

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen