Neres over zware blessure: "Heb gedacht aan stoppen"

18 september 2020, 18:57   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

David Neres heeft een zwaar jaar achter de rug. De Ajacied maakte afgelopen weekend zijn eerste speelminuten na een zware knieblessure, die de Braziliaan mentaal in een moeilijke periode bracht. "Ik heb er aan gedacht om te stoppen", blikt de buitenspeler terug op de blessure, die hem sinds het uitduel met Chelsea (4-4) aan de kant hield.

Dat doet hij op het clubkanaal van Ajax. "Ik heb een zware tijd achter de rug, het was niet leuk om er niet bij te zijn", vertelt Neres over zijn laatste negen maanden. "Het was niet makkelijk. De blessure leek mee te vallen, maar mijn knie werd maar niet beter. Ik trainde keihard. Daarom was ik vaak van streek en dacht er zelfs aan om te stoppen. Er staan twee maanden voor zo'n blessure, maar bij mij werden het er negen. Telkens traden er weer complicaties op."

Uiteindelijk herstelde Neres toch nog volledig en is hij weer aangesloten bij de selectie van trainer Erik ten Hag. "Ik ben sterker terug dan ooit", verzekert hij. "Ik heb eigenlijk alles gemist. Soms dacht ik dat het goed zou komen, maar ben nooit gestopt met trainen en uiteindelijk ben ik beloond. Ik wilde hoe dan ook sterker terugkomen en heb veel steun gehad van mijn familie."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen