'Van Bronckhorst haalt met Zivkovic al opvolger Zahavi'

18 september 2020, 18:30

Giovanni van Bronckhorst gaat Richairo Zivkovic (24) halen als vervanger van de naar PSV vertrekkende Eran Zahavi. De Israëlische aanvaller heeft via Instagram laten weten dat hij afscheid neemt van Guangzhou R&F – vermoedelijk om naar Eindhoven te verkassen. De Nederlandse spits moet hem gaan vervangen.

Dat schrijft Voetbal International althans. Zahavi was van grote waarde voor de ploeg van Van Bronckhorst, die niet langer kan beschikken over de spits. Hij gaat alvast in quarantaine vanwege de aanstaande transfer, waardoor Van Bronckhorst is overgeschakeld naar Zivkovic. Hij stond onder contract bij Changchun Yatai, maar had daar geen toekomst meer.

FC Groningen hoopt Zivkovic te presenteren, maar hoewel de spits salaris wilde inleveren, kwam het niet tot een overgang vanwege de hoge transfersom. Zivkovic heeft nog een doorlopend contract bij de Chinese club, die hem dus gaat verhuren aan Guangzhou R&F. Wel moet hij eerst twee weken in quarantaine, omdat hij de laatste tijd met FC Groningen meetrainde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen