Solskjaer hint op debuut Van de Beek tegen Crystal Palace

Solskjaer hint op debuut Van de Beek tegen Crystal Palace

18 september 2020 – Het officiële debuut van Donny van de Beek in het shirt van Manchester United lijkt aanstaande. Op de persconferentie van vrijdagochtend in aanloop naar het duel hint trainer Ole Gunnar Solskjaer op speelminuten tijdens de seizoensopening tegen Crystal Palace. Of het om een basisplaats of een invalbeurt zal gaan, houdt de Noorse oefenmeester nog geheim.Solskjaer is lovend over de van Ajax overgekomen middenvelder. "Hij heeft zich heel goed aangepast. Het is een fantastische jongen met een geweldige persoonlijkheid, enorm veel energie en een grote glimlach. Hij heeft het goed gedaan tegen Aston Villa, dus de kans dat jullie hem tegen Crystal Palace gaan zien spelen is groot."

De trainer laat ook weten dat Paul Pogba, die na een positieve coronatest in quarantaine moest, weer inzetbaar is. Over de basiself blijft hij nog geheimzinnig. Zo is ook nog niet bekend wie onder de lat zal staan. David de Gea krijgt dit seizoen serieuze concurrentie van Dean Henderson, die vorig seizoen op huurbasis indruk maakte bij Sheffield United.

Het seizoen van Manchester United begint zaterdag om 18:30 uur (Nederlandse tijd) thuis tegen Crystal Palace. The Red Devils beginnen - evenals stadgenoot Manchester City - later aan het seizoen, vanwege de Europese verplichtingen in augustus. Toen speelde Manchester United de achtste, kwart- en halve finale van de Europa League.

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. donderdag 29 oktober 2020

  2. woensdag 28 oktober 2020