Heerenveen haalt met Van Hecke gewenste verdediger

18 september 2020, 13:56

sc Heerenveen heeft de transfer van Jan Paul van Hecke afgerond. De Friezen werden al enige tijd in verband gebracht met de centrale verdediger en hebben de deal beklonken. De Zeeuw wordt gehuurd van Brighton & Hove Albion, dat hem onlangs kocht van NAC Breda.

Van Hecke speelde afgelopen seizoen zestien duels voor NAC Breda. Een laag aantal, maar Van Hecke presteerde zo goed dat hij zich in de belangstelling speelde van meerdere Eredivisie-clubs. Uiteindelijk gaat Heerenveen dus met hem aan de haal. Van Hecke is een centrumverdediger die ook aanvallend gevaarlijk kan zijn getuige zijn vier goals van vorig seizoen. De twintigjarige speler maakte twee jaar geleden pas de overstap van de amateurs naar NAC en is dus bezig aan een bijzondere loopbaan.

Technisch manager Gerry Hamstra is blij met het aantrekken van Van Hecke. "Het is heel mooi dat Jan Paul voor ons heeft gekozen. Dat een Premier League-club hem als speler uit de eerste divisie overneemt, zegt alles over het talent, de kwaliteit en de potentie die Jan Paul bezit. Met hem erbij zitten we achterin nu ruimer in onze keuzes. Jan Paul maakt een stormachtige ontwikkeling door, die hij bij ons mag doorzetten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen