Kroatië
3 – 1
Canada

Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Gerrard looft Willem II: "Goede spelers en gevaarlijke aanvallers"

Gerrard looft Willem II: "Goede spelers en gevaarlijke aanvallers"

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

18 september 2020 – In de derde voorronde van de Europa League staat er voor Willem II een zeer interessant treffen op het menu. Op eigen veld spelen de Tilburgers namelijk tegen Rangers, dat donderdag met 0-5 won van Lincoln Red Imps FC op Gibraltar. Trainer Steven Gerrard kijkt uit naar het duel in Nederland.

Willem II plaatste zich woensdag al door Progès Niederkorn met 0-5 te verslaan. "We wonnen zonder problemen, maar we weten heel goed dat we de komende weken voor zwaardere uitdagingen komen te staan. Daarom moeten we snel terug naar ons gebruikelijke niveau, want dat hebben we donderdag niet gehaald", was Gerrard scherp na ede wedstrijd.

Aanstaande donderdag zal het voor de Schotse recordkampioen dus beter moeten, denkt de oefenmeester. "Hoewel Willem II ook niet op oorlogssterkte speelde, lieten ze het er allemaal wel makkelijk uitzien. Ze hebben echt goede spelers en gevaarlijke aanvallers. Bovendien: een team dat in Nederland in de top zes eindigt, verdient respect. We zullen het dus zelf beter moeten doen."

Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd