Ook selectie Emmen fileert KNVB vanwege besluit over EasyToys

18 september 2020, 08:39

Niet alleen bij de directie, maar ook bij de selectie van FC Emmen is er weinig begrip voor de KNVB. De bond besloot deze week om geen toestemming te geven aan seksspeeltjesbedrijf EasyToys om hoofdsponsor te worden. Belachelijk, vindt captain Anco Jansen.

De KNVB verwijst naar artikel 3 uit het sponsorreglement. Daarin staat dat een sponsor niet in strijd mag zijn 'met de goede smaak of het fatsoen'. "Ik vind het te triest voor woorden, ontzettend preuts ook. We praten hier over een fatsoenlijk bedrijf die veel geld wil steken in een club in een bedrijfstak die het vanwege de coronacrisis het ontzettend zwaar heeft. Ik vind het onbegrijpelijk. En je moet altijd oppassen bij de KNVB wat je zegt, maar dat maakt me in deze kwestie helemaal niets uit", zegt de altijd eerlijke Jansen tegen RTV Drenthe.

De aanvoerder is met zijn ploeg in voorbereiding op het duel met PSV van zaterdag. Het is de vraag of hij fit genoeg is om te spelen. "Ik heb wel vaker gedacht dat ik zover was en dat ik toch weer werd teruggeworpen, maar het lijkt er nu op dat het goed gaat. Ik kan alles met de groep meedoen en dat is wel erg fijn moet ik zeggen", zegt Jansen. Achter de naam van collega-aanvaller Michael de Leeuw staat eveneens een vraagteken, al is die groter dan bij Jansen.

Lees ook: EasyToys baalt van de KNVB: "Ons geen kans gegeven"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen