Gisteren gemist: PSV gaat Lammers verkopen en aast op Zahavi

18 september 2020, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op donderdag 17 september.

'PSV wil nog dit weekend Zahavi strikken als opvolger Lammers'

PSV hoopt nog dit weekend Eran Zahavi aan te trekken. De 33-jarige aanvaller van Guangzhou R&F vliegt volgens het Eindhovens Dagblad vrijdag naar Nederland om de zaken met de Eindhovense club rond te maken. Zahavi moet bij PSV de opvolger worden van Sam Lammers, die zijn loopbaan vervolgt bij Atalanta.

'Sam Lammers voor tien miljoen euro naar Atalanta'

Sam Lammers heeft zijn droomtransfer naar Atalanta Bergamo te pakken, zo meldt het Eindhovens Dagblad donderdagavond. PSV houdt een transfersom van tien miljoen euro inclusief bonussen over aan de verkoop van de 23-jarige aanvaller. Lammers reist vrijdag af naar Italië om de overgang af te ronden.

PEC Zwolle huurt Oranje-talent Pherai van Dortmund

PEC Zwolle heeft zich versterkt Immanuel Pherai. De Zwollenaren nemen de negentienjarige aanvallende middenvelder op huurbasis over van Borussia Dortmund. "Wij gaan vanuit dat Immanuel perfect past binnen onze huidige selectie. Het is nu zaak voor hem om speelminuten te maken en van waarde te worden voor onze club", aldus technisch manager Mike Willems.

Setien onderneemt juridische stappen tegen FC Barcelona

Quique Sétien heeft in een statement aangekondigd juridische stappen te ondernemen tegen FC Barcelona. De Spaanse trainer werd een maand geleden uit zijn functie ontheven, maar werd pas woensdag door voorzitter Josep María Bartomeu officieel op de hoogte gesteld van zijn ontslag. Van een vertrekregeling is nog geen sprake.

PSV naar Slovenië voor derde voorronde Europa League

PSV reist volgende week af naar Slovenië voor de derde voorronde van de Europa League. De Eindhovenaren treffen dan NS Mura, dat donderdagavond met 3-0 te sterk was voor het Deense Aarhus GF.

Ontmoeting met Gerrards Rangers volgende halte van Willem II

Willem II neemt het in de derde kwalificatieronde van de Europa League op tegen Rangers. De Schotse grootmacht plaatste zich donderdag met speels gemak voor de volgende voorronde door Lincoln Red Imps opzij te zetten (0-5). Willem II neemt het volgende week donderdag in Tilburg op tegen Rangers.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen