Setien onderneemt juridische stappen tegen FC Barcelona

17 september 2020, 20:17

Quique Sétien heeft in een statement aangekondigd juridische stappen te ondernemen tegen FC Barcelona. De Spaanse trainer werd een maand geleden uit zijn functie ontheven, maar werd pas woensdag door voorzitter Josep María Bartomeu officieel op de hoogte gesteld van zijn ontslag. Van een vertrekregeling is nog geen sprake.

Eder Sarabia, Jon Pascua en Fran Soto, de assistenten van Sétien, hebben te horen gekregen dat zij in de toekomst elders binnen de club aan de slag kunnen. Zij hebben het door de trainer uitgebracht statement eveneens ondertekend. Sétien, die bij Barça een contract had tot medio 2022, zou naar verluidt een ontslagvergoeding van vier miljoen euro verlangen.

In Spaanse media werd woensdag beweerd dat Ronald Koeman nog niet op de bank bij officiële wedstrijden van FC Barcelona mag zitten omdat de club nog geen schikking heeft gevonden met zijn voorganger. Dat klopt niet, berichtte SPORT donderdag. Koeman zal gewoon plaatsnemen op de bank als Barça op 27 september het seizoen opent tegen Villarreal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen