Koeman gewoon op Barça-bank bij debuut in La Liga

17 september 2020, 17:12

Ronald Koeman kan tijdens de seizoensopener tegen Villarreal normaliter 'gewoon' op de bank zitten bij FC Barcelona. Er was sprake van dat de club de zaken met Quique Setién nog niet had afgerond en dat een probleem zou kunnen vormen, maar dat blijkt een misverstand. De Nederlandse coach kan daardoor gewoon plaatsnemen in de dug-out.

Dat blijkt in de Spaanse media, waarin eerder geruchten de ronde deden dat Koeman niet op de bank zou mogen zitten. Barcelona zou het ontslag nog moeten afronden en vervolgens verwerken bij de Spaanse voetbalbond. Dat eerste blijkt volgens SPORT weliswaar te kloppen, maar staat een debuut van Koeman op de bank niet in de weg.

Barcelona heeft het contract namelijk wel formeel opgezegd bij de Spaanse voetbalbond. Dat de laatste details daarvan nog afgerond moeten worden (onder andere de afkoopsom) maakt voor Koeman niets uit. Ondanks de doorlopende verbintenis van Setién, mag Koeman dus gewoon plaatsnemen op de bank voor de thuiswedstrijd tegen Villarreal, het officiële debuut van Koeman.

Lees ook'Koeman mag door afhandeling Setién nog niet op de bank zitten'

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen