Gisteren gemist: Willem II, Barcelona en PSG boeken zeges

17 september 2020, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op woensdag 16 september.

EasyToys baalt van de KNVB: "Ons geen kans gegeven"

FC Emmen en EasyToys hadden een mooie samenwerking in de planning, maar die is in het water gevallen door de KNVB. De bond heeft woensdagmiddag in de partijen laten weten dat een samenwerking tussen de club en de potentiële hoofdsponsor geen doorgang mag vinden. Eric Idema, CEO van EasyToys, laat aan FCUpdate.nl weten dat hij zeer teleurgesteld is.

Willem II beleeft probleemloze avond tegen matige Luxemburgers

Zonder al te veel problemen heeft Willem II woensdag in het voorportaal van de Europa League afgerekend met Progrès Niedercorn. De armoedige formatie uit Luxemburg was vanaf het eerst fluitsignaal geen partij voor het team van Adrie Koster, dat nog genadig was voor de thuisploeg door met 0-5 te winnen. Willem II stoot zodoende door naar de derde voorronde.

Koeman wint ook tweede duel en ziet Messi schitteren

Ook de tweede wedstrijd van Ronald Koeman als trainer van FC Barcelona is uitgemond in een overwinning. Woensdagavond was de Spaanse grootmacht in eigen stad met 3-1 te sterk voor Girona, dat komend seizoen actief is op het tweede niveau in Spanje. Koeman zag Lionel Messi met twee goals uitblinken.

'Tottenham gaat Real Madrid eindelijk verlossen van Bale'

Gareth Bale is bij Real Madrid momenteel niet veel meer dan een blok aan het been, maar daar kan op korte termijn een einde aan komen. De 31-jarige aanvaller wil graag terugkeren naar Tottenham Hotspur en die club doet er alles aan om hem in te lijven. Volgens diverse media kan de deal snel worden beklonken.

Negental PSG scoort laat en pakt de eerste punten van seizoen

Het is Paris Saint-Germain woensdag eindelijk gelukt om de eerste punten van het seizoen te pakken. De club scoorde voor het eerst in veertig jaar niet één keer in de eerste twee duels van het voetbaljaar en beleefde met nul punten een dramatische start, maar heeft woensdag wel gewonnen. Metz werd met grote moeite met 1-0 verslagen.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen