Koster telt zegeningen in Luxemburg: "Heb echt niets te klagen"

16 september 2020, 22:33

Uit de mond van Adrie Koster kwamen na de met 0-5 gewonnen wedstrijd tegen Progrès Niederkorn in de voorronde van de Europa League louter positieve teksten. De oefenmeester van Willem II keek met een tevreden gevoel terug op zijn wat team heeft laten zien tegen de matige tegenstander uit Luxemburg.

"Ik heb niet echt iets te klagen", was zijn eerste reactie bij RTL7. "We hebben niets aan het toeval overgelaten en zijn meteen goed aan de wedstrijd begonnen. We hadden een goede bezetting voor de goal, daardoor konden we de wedstrijd snel naar ons toetrekken", sprak de trainer. Al na een halfuur stonden de bezoekers ruim voor. "Na de 3-0 zat ik erg rustig op de bank. Bij 2-0 zit je sowieso al wat makkelijker en als dan voor rust nog de 3-0 er overheen komt, weet je dat het gespeeld is. Maar dat hebben we dan ook zelf afgedwongen."

Koster weet ook dat Progrès Niederkorn geen wereldploeg is, maar benadrukt dat het toch vervelend kan zijn om tegen zo'n ploeg in actie te komen. "Als je niet goed gefocust bent, kan dat nog flink tegenvallen. Nu hebben we het onszelf makkelijk gemaakt door goed aan de wedstrijd te beginnen, dat was het halve werk."

Lees ook: Willem II beleeft probleemloze avond tegen matige Luxemburgers

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen