Peters tevreden met winst: "We hebben ze niet onderschat"

16 september 2020, 21:16

Het is Willem II gelukt om de derde voorronde van de Europa League te bereiken. Er werd woensdag simpel met 0-5 gewonnen van Progrès Niederkorn en die zege betekent dat de volgende ronde bereikt is. Aanvoerder Jordens Peters is tevreden over de winst in Luxemburg.

"Ik ben trots op het team", sprak de aanvoerder voor de camera van RTL7. Afgelopen weekend presteerde Willem II niet goed tegen sc Heerenveen (2-0 verlies), maar vanavond lukte het dus wel om te imponeren. "De opdracht vanavond was om ons niveau wel te halen. We hebben ze niet onderschat, onze focus was gelijk heel goed. We hebben het goed aangepakt, hadden vanaf het begin grip op de wedstrijd."

Willem II had al snel een grote voorsprong te pakken en liet na om in de tweede helft nog veel goals te maken. "Dat het wat slordiger was, is normaal en menselijk. Maar als aanvaller wil je goals blijven maken, hoe groter de uitslag hoe beter." In de volgende ronde wacht waarschijnlijk een thuisduel met Rangers FC. Voor het zover is, wacht het duel met Heracles Almelo van zondag. "Dat is even wennen, de focus moet gelijk op zondag. Even nagenieten in de bus en dan door."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen