Willem II beleeft probleemloze avond tegen matige Luxemburgers

16 september 2020, 20:27

Zonder al te veel problemen heeft Willem II woensdag in het voorportaal van de Europa League afgerekend met Progrès Niedercorn. De armoedige formatie uit Luxemburg was vanaf het eerst fluitsignaal geen partij voor het team van Adrie Koster, dat nog genadig was voor de thuisploeg door met 0-5 te winnen. Willem II stoot zodoende door naar de derde voorronde.

Uit het kamp van Willem II klonken er voorafgaand aan het duel geluiden dat Progrès Niedercorn niet mocht worden onderschat, maar die ploeg liet toch al snel zien dat het meerdere klassen minder was dan Willem II. Dat de eerste goal pas in de twintigste minuut viel, was nog laat te noemen. Willem II had al een paar kansen gemist tot het moment dat Vangelis Pavlidis bij de tweede paal raak kopte uit een corner. Het bleek de aanzet voor een sterke fase van de bezoekers, die in een kwartier tijd nog twee keer scoorden. Görkem Sa?lam werkte van dichtbij de 0-2 in het doel en Pavlidis zorgde vervolgens simpel voor de 0-3.

Ook na de pauze ging het zeer eenvoudig voor de Tilburgers, toen Ché Nunnely al in de eerste minuut na rust ook een duit in het zakje deed. Hij schoot raak na een prima dribbel. Het slotakkoord kwam na 65 minuten op naam van Mike Trésor Ndayishimiye, die wederom sterk speelde op het middenveld van Willem II. De Tilburgers hadden in Luxemburg, waar het de steun kreeg van veel fans, nog meer kunnen scoren als het vizier op scherp had gestaan.

In de derde voorronde wacht een zwaarder karwei. Dan wacht een thuisduel met Rangers FC of met Lincoln Red Imps uit Gibraltar. Die ploegen spelen woensdag tegen elkaar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen