Van de Beek geniet bij United: "Ik leef in een droom"

16 september 2020, 18:44   Bijgewerkt: 16 september 2020, 18:50

Hij is er nog maar net, maar Donny van de Beek heeft het nu al geweldig naar zijn zin in Engeland. De van Ajax overgekomen middenvelder voelt zich op zijn gemak bij Manchester United en stelt dat hij goed opgevangen is door de club en de spelers. Hij verkeert naar eigen zeggen in een droom.

"Ik heb het fantastisch naar mijn zin, ik leef in een droom", spreekt hij duidelijke taal bij de NOS. In de eerste week in Engeland gaat het direct erg goed met Van de Beek. "Ik ben hier geweldig ontvangen door mijn teamgenoten. Het is een echte familieclub en iedereen doet zijn best om mij thuis te laten voelen. Ik ben erg gelukkig. Natuurlijk, je moet iedereen leren kennen. Maar dat gaat zo snel. Ik word overal bij betrokken en ben goed mijn weg aan het vinden."

Manchester United is misschien wel de grootste club ter wereld, weet Van de Beek. "Ik hoor alleen maar geweldige verhalen, maar ook dat het pittig is. Ik heb het natuurlijk nog niet ervaren, we hebben één wedstrijd gespeeld, dat ging goed en was leuk, maar uiteindelijk wil je in de Premier League spelen. Geweldige stadions, de velden zijn ongelooflijk, ik kan niet wachten."

Van de Beek heeft inmiddels zijn intrek genomen in een fraai onderkomen. "Het is een prachtig huis, op een halfuur van het trainingscomplex. Ik word iedere dag opgehaald en gebracht door een chauffeur van de club. Mijn vriendin zit twee weken in quarantaine, dus voor haar is het wat lastiger. Maar gelukkig is het een mooi huis met een mooie tuin. Al heb je daar misschien niet al te veel aan, omdat het hier veel regent."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen