"Ik hoorde Jansma zeggen dat ik een speler was voor de subtop"

16 september 2020, 14:58

Bryan Linssen heeft met een knipoog gereageerd op de kritiek die er was voor zijn overstap naar Feyenoord. De buitenspeler stapte deze zomer transfervrij over naar Rotterdam-Zuid, maar niet iedereen dacht dat hij daar zou slagen. Als hij het inderdaad redt in De Kuip, dan is hij van plan Kees Jansma een ludiek kaartje te sturen.

Dat vertelt hij met een knipoog tegenover het Algemeen Dagblad. "Ik hoorde Kees Jansma zeggen dat ik een speler was voor de subtop. Ik ben van plan hem een kaartje te sturen als ik er in ben geslaagd om te slagen bij Feyenoord. Met welke tekst? Blijf jij maar weg bij de televisie, jij hebt er weinig verstand van, haha", aldus Linssen, die voorzichzelf de lat hoog legt bij Feyenoord.

De aanvaller wil net zo bepalend en doeltreffend worden als bij Vitesse, zo verzekert hij tegenover de NOS. "Je moet altijd wennen aan je nieuwe ploeg, aan nieuwe speelstijlen, nieuwe tactieken. Ik ben blij dat ik speelde, ik wil ook blijven staan", stelt hij over zijn debuut tegen PEC Zwolle (0-2). "Ik wil naar een hoger niveau toe dan dat ik had bij Vitesse. Ik wil belangrijk worden, net als ik was bij Vitesse."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen