Gisteren gemist: Spajic naar Feyenoord, AZ haalt de CL niet

Gisteren gemist: Spajic naar Feyenoord, AZ haalt de CL niet

16 september 2020 – In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op dinsdag 15 september.Spajic is Feyenoorder: "Grote club die om de prijzen strijdt"
Dick Advocaat wilde graag een nieuwe centrumverdediger en die heeft hij in de persoon van Uros Spajic nu gekregen. De ervaren verdediger komt over van Krasnodar, waar hij samenwerkte met oud-Feyenoorder Tonny Vilhena. Hij kijkt uit naar zijn periode in Rotterdam.

RKC gaat aan de haal met oud-Fortuna-spits Damascan
RKC Waalwijk toont zich slagvaardig op de transfermarkt. De Brabanders trokken vorige week al Finn Stokkers aan en hebben nu weer beet. De club meldt dat Vitalie Damascan wordt overgenomen van Torino. Het gaat om een verhuurperiode van een jaar.

Nederlaag in Kiev betekent einde Champions League-droom AZ
Als AZ dinsdagavond in Oekraïne iets scherper was geweest, had het zich kunnen plaatsen voor de laatste voorronde van de Champions League. De formatie van Arne Slot meende in de zomer recht te hebben op het rechtstreekse Champions League-ticket ten koste van Ajax, maar heeft dat niet waar kunnen maken. In de derde voorronde werd er met 2-0 verloren bij Dinamo Kiev.

PAOK bewijst Ajax geweldige dienst met zege op Benfica
In Amsterdam zal de wedstrijd tussen PAOK Saloniki en Benfica vanavond (dinsdag) met een goed gevoel zijn gadegeslagen. Het zou voor Ajax goed nieuws zijn als PAOK van Benfica zou winnen en dat is ook gebeurd. De Grieken wonnen in de derde voorronde van de Champions League knap met 2-0 van Benfica.

Volendam heeft vizier niet op scherp en verliest van NEC
Voor de tweede keer in vijf dagen tijd heeft FC Volendam een nederlaag geleden in de Eerste Divisie. Vorig seizoen was de formatie van Wim Jonk een gevaarlijke ploeg die nauwelijks onderdeed voor SC Cambuur en De Graafschap, maar dit seizoen draait het vooralsnog minder goed. Maandag werd er met 1-3 verloren van NEC.

  

Meer nieuws

  1. maandag 21 september 2020

  2. zondag 20 september 2020