Veelbesproken Memphis scoort als invaller voor verliezend Lyon

15 september 2020, 23:22

Vanwege de transferperikelen begon Memphis Depay dinsdagavond op de bank bij Olympique Lyon, maar als invaller heeft de Nederlander toch zijn waarde kunnen laten zien. De spits kwam er in de tweede helft in en scoorde, maar kon de 2-1 nederlaag tegen Montpellier niet meer afwenden.

Was het zijn laatste wedstrijd voor Lyon of niet? Dat is nu nog gissen, maar duidelijk is dat Memphis volop in de belangstelling van FC Barcelona staat. Hij liet in ieder geval zien waarom de club hem wil hebben door als invaller te scoren. Acht minuten voor tijd maakte Memphis er met een rake penalty 2-1 van, maar Lyon kon het tij niet meer keren. Téji Savanier had op dat moment al twee keer gescoord voor Montpellier dat dus met de zege aan de haal ging.

De verliespartij in de Ligue 1 had mede te maken met het feit dat Houssem Aouar, die vanwege de reserveplaats van Memphis aanvoerder was, al in de eerste helft een rode kaart kreeg. Memphis scoorde in de eerste speelronde drie keer en staat zodoende al op vier goals in de Ligue 1.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen