Utrecht dolblij met aantrekken van toptalent van Monaco

15 september 2020, 16:05   Bijgewerkt: 15 september 2020, 16:13

FC Utrecht heeft de torenhoge ambities die de club heeft maar weer eens kracht bijgezet. De Domstedelingen kondigen dinsdagmiddag aan dat de gelederen worden versterkt met Moussa Sylla. De twintigjarige aanvaller, die 25 jeugdinterlands voor Frankrijk heeft gespeeld, komt over van AS Monaco en tekent voor drie jaar.

In die verbintenis is een optie voor nog een jaar opgenomen. Duidelijk is dat Utrecht zeer hoge verwachtingen heeft van de jonge Fransman. "Moussa behoort tot de grootste aanvallende talenten van Frankrijk. Het maakt ons trots dat hij in deze fase van zijn loopbaan voor FC Utrecht heeft gekozen. Moussa is zeker zo ambitieus als wij", vertelt Technisch Directeur Jordy Zuidam van FC Utrecht op de clubwebsite. "We halen met Moussa een spits met veel power en snelheid. Hij speelt met veel energie en kan uit het niets kansen creรซren. Een speler met ontzettend veel potentie."

Sylla is de zesde aanwinst van Utrecht deze zomer. Of Utrecht met de komst van de Fransman al inspeelt op een eventuele uitgaande transfer van Gyrano Kerk, is niet duidelijk.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor โ‚ฌ60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor โ‚ฌ60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen