Dessers ziet trainer al na vijf speelrondes ontslagen worden

Dessers ziet trainer al na vijf speelrondes ontslagen worden

15 september 2020 – Hannes Wolf is niet langer trainer van KRC Genk. De Belgische club heeft de Duitser na een tegenvallende seizoensstart ontslagen. Volgens de clubleiding heeft Genk een 'reset' nodig om de kentering in te zetten.Genk veroverde in de eerste vijf speelrondes slechts vijf punten. De nederlaag tegen Beerschot (5-2) was de druppel die de emmer deed overlopen. Cyriel Dessers kwam dinsdag als invaller binnen de lijnen bij Genk en benutte halverwege de tweede helft een strafschop, zijn tweede competitiedoelpunt voor de Belgische club.

Wolf was sinds november 2019 trainer van Genk. Hij wordt nu, evenals assistent Miguel Moreira, op straat gezet. Domenico Olivieri neemt voorlopig de honneurs waar. 'KRC Genk zal de tijd nemen om op zoek te gaan naar een nieuwe trainer die van onze ploeg weer een herkenbaar en strijdbaar geheel kan maken', laat de club weten.

Het Pro League-seizoen is nog maar een paar dagen oud, maar Wolf is alweer de derde trainer die wordt ontslagen. Eerder ontsloeg KAA Gent Jess Thorup en 25 dagen later ook Laszlo Bölöni.

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. maandag 21 september 2020

  2. zondag 20 september 2020