Aston Villa verrast en houdt Grealish uit handen topclubs

Aston Villa verrast en houdt Grealish uit handen topclubs

15 september 2020 – Jack Grealish heeft ondanks de interesse van diverse clubs zijn toekomst verbonden aan Aston Villa. De begeerde middenvelder zette dinsdag zijn handtekening onder een contract dat hem tot medio 2025 bij The Villans houdt. Daarmee komt een einde aan de speculaties rond zijn persoon.

De voorbije periode werd Grealish veelvuldig in verband gebracht met een transfer naar Manchester United. De Engelse grootmacht nam twee weken geleden echter Donny van de Beek over van Ajax, waardoor voor de 25-jarige Grealish de kansen op een transfer naar Old Trafford flink waren geslonken.

Dat Grealish een nieuw contract tekent bij Aston Villa, is desalniettemin verrassend. De middenvelder was afgelopen seizoen de grote smaakmaker bij de club uit Birmingham. Als aanvoerder maakte hij acht doelpunten in de Premier League, waaronder een heel belangrijke in de laatste speelronde. Door op de slotdag met 1-1 gelijk te spelen tegen West Ham United handhaafde Aston Villa zich op het hoogste niveau.

gerelateerd