Willem II bevestigt komst Eredivisie-bekende Yeboah

15 september 2020, 11:44

Willem II heeft zich versterkt met John Yeboah. De Duits-Ghanese aanvaller komt over van VfL Wolfsburg en tekent in Tilburg een contract voor drie seizoenen. Hij sluit direct aan bij de selectie van Adrie Koster en is woensdag mogelijk al inzetbaar in de tweede voorronde van de Europa League.

De Eredivisie is Yeboah niet onbekend. Het afgelopen seizoen speelde de twintigjarige buitenspeler op huurbasis voor VVV-Venlo. In totaal kwam hij tot achttien optredens in de Eredivisie, waarvan tien als basisspeler. In zijn eerste wedstrijd voor VVV maakte hij zijn tot nu toe enige doelpunt op de Nederlandse vleden.

Yeboah stapte dinsdagochtend in een van de bussen die de spelers van Willem II naar Luxemburg bracht. Daar speelt de Tilburgse club woensdagavond tegen Progrès Niederkorn. Yeboah is opgenomen in de selectie, maar in de loop van de dag moet blijken of hij ook daadwerkelijk speelgerechtigd is. Jordens Peters en Freek Heerkens, die ontbraken tegen sc Heerenveen, zijn in elk geval weer van de partij.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen