'Damascan op weg naar RKC, Yeboah bijna speler van Willem II'

15 september 2020, 11:35

RKC Waalwijk gaat na Finn Stokkers nog een spits aantrekken. De Waalwijkers zijn dicht bij de komst van Vitalie Damascan, die vorig seizoen op huurbasis uitkwam voor Fortuna Sittard. In een interview met Toro News geeft de 21-jarige Moldaviër van Torino aan dat hij zich gaat verbinden aan RKC. Ook Willem II staat op het punt een aanvaller aan te trekken. De club uit Tilburg heeft volgens het Brabants Dagblad John Yeboah bijna binnen.

Damascan maakte afgelopen seizoen in dienst van Fortuna Sittard geen onaardige indruk en was goed voor zes doelpunten in negentien Eredivisie-wedstrijden. Twee van zijn goals maakte hij tegen RKC, waarschijnlijk zijn nieuwe werkgever. De Waalwijkers namen vorige week Stokkers over van NAC Breda en willen nog een spits aantrekken om alle posities dubbel te bezetten.

Yeboah

Willem II lijkt spoedig de komst van Yeboah af te ronden. De aanvaller worden overgenomen van VfL Wolfsburg. Volgens het BD stapte Yeboah dinsdagochtend in één van de twee bussen die de spelers van Willem II naar Luxemburg brengt. Daar speelt de club woensdag in de voorronde van de Europa League tegen Progrès Niederkorn. Yeboah kan in Luxemburg debuteren als de overschrijving voor 12.00 uur bij de UEFA is geregeld.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen