'Feyenoord maakt met komst Spajic selectie compleet'

'Feyenoord maakt met komst Spajic selectie compleet'

15 september 2020 – Uros Spajic is officieel nog niet gepresenteerd bij Feyenoord, maar dat is slechts een kwestie van tijd. De 27-jarige Servische verdediger doorstond maandag de medische keuring en zal zich spoedig bij zijn nieuwe teamgenoten voegen. Met zijn komst heeft Feyenoord de selectie voor dit seizoen compleet, meldt het Algemeen Dagblad.Spajic wordt op huurbasis overgenomen van FK Krasnodar en moet in Rotterdam de concurrentie aangaan met Eric Botteghin. Hij is aangetrokken als vervanger van Sven van Beek, die vanwege een zware blessure uit de roulatie is. Feyenoord kwam via TransferRoom uit bij Spajic. De Rotterdamse club liet op deze 'datingsite' weten een rechtsbenige centrumverdediger te zoeken en kreeg door Krasnodar de Serviër aangeboden.

Bij Krasnodar was geen plek meer voor Spajic omdat de club vanwege een aangescherpte regel plots over te veel buitenlandse spelers beschikte. Om informatie over de oud-speler van Rode Ster Belgrado, Toulouse en RSC Anderlecht in te winnen, nam Feyenoord contact op met oud-speler Tonny Vilhena.

Feyenoord gaat zich na de komst van Spajic niet meer roeren op de transfermarkt. "Nee, ik hoef er niemand meer bij'', aldus trainer Dick Advocaat. "Het geld is ook op trouwens, dus het is niet eens meer mogelijk. Maar de selectie is nu breed genoeg. Bovendien zijn Tyrell Malacia en Luis Sinisterra ook op de weg terug."

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. zondag 20 september 2020

  2. zaterdag 19 september 2020