'Tottenham komt in zoektocht naar extra spits uit bij Dost'

'Tottenham komt in zoektocht naar extra spits uit bij Dost'

15 september 2020 – Een opmerkelijke transfer lonkt voor Bas Dost. Tottenham Hotspur wil de 31-jarige Nederlandse spits volgens The Daily Mail overnemen van Eintracht Frankfurt. De Londense club ziet Dost als ideale stand-in voor Harry Kane, de eerste spits.Het is geen geheim dat José Mourinho een spits aan zijn selectie wil toevoegen. De Portugese manager laakte na de openingswedstrijd tegen Everton (0-1) de instelling van zijn spelers en hoopt op de komst van een hardwerkende aanvaller. Dat wordt mogelijk Dost, die voor een bedrag van zes miljoen euro is op te pikken in Duitsland.

Tottenham Hotspur werd in mei ook al eens gelinkt aan Dost. De Engelsen zijn zeker niet de enigen die in verband zijn gebracht met de Nederlandse spits. Zo schreef het Algemeen Dagblad onlangs nog dat Club Brugge zich met de Plattfuß-Bomber wilde versterken.

Tottenham Hotspur houdt zich vooralsnog vrij koest op de transfermarkt. De Londense club versterkte zich tot nu toe met Matt Doherty, Pierre-Emile Højbjerg en Joe Hart.

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. zondag 20 september 2020

  2. zaterdag 19 september 2020