Borst: Van Gaal wordt niet de nieuwe Oranje-bondscoach

14 september 2020, 23:58

Louis van Gaal wordt niet de nieuwe bondscoach van het Nederlands elftal. Dat beweert althans Hugo Borst. Hij weet niet of de KNVB hem heeft afgewezen of dat Van Gaal zelf is afgehaakt.

"Ik kreeg net te horen dat Louis van Gaal het niet wordt. Ik kreeg een appje van iemand… Ik begrijp niet helemaal of hij het nou zelf heeft besloten of niet. Het kan betekenen dat de KNVB nee zegt, het kan ook betekenen dat Louis zegt van: ja, ik heb geen zin om derde keus te zijn. Dat vind ik ontzettend jammer", begint Borst bij Veronica Inside. In de maandageditie van het Algemeen Dagblad viel al te lezen dat de Oranje-selectie te bang zou zijn dat Van Gaal te nadrukkelijk zijn stempel zou drukken.

De houding van de Oranje-spelers bevalt Borst niet helemaal. "Ik vind dat de voetballers van het Nederlandse elftal zich een beetje overschatten. Hen is gevraagd om een mening over wie de nieuwe bondscoach moet worden. Ik snap op zich dat je in deze tijd de jongens dat wel vraagt", vervolgt Borst, die Virgil van Dijk ervan verdenkt Van Gaal te hebben afgeserveerd. "Zou Virgil van Dijk niet een beetje bang zijn geweest dat… Van Gaal werkte lekker met De Vrij op het WK in 2014. Hij heeft geen zin in het gezeik. Ik vind het jammer. Er zijn wat spelers die hem niet pruimen. Daardoor wordt hij het niet, doodzonde."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen