Bellingham en Reus laten zich gelden bij bekerzege Dortmund

14 september 2020, 22:41

Borussia Dortmund heeft op overtuigende wijze de volgende ronde van de DFB-Pokal bereikt. De ploeg van trainer Lucien Favre was maandagavond met 0-5 te sterk voor MSV Duisburg, dat meer dan vijftig minuten met een man minder speelde. De zeventienjarige Jude Bellingham luisterde zijn officiële debuut op met een doelpunt, terwijl ook Marco Reus bij zijn rentree trefzeker was.

Dortmund trad met een sterk team aan tegen MSV Duisburg, waar Vincent Vermeij in de spits startte. Thomas Meunier en Bellingham verschenen aan de aftrap en speelden zo hun eerste officiële wedstrijd voor de Duitse grootmacht, terwijl ook de aan Manchester United gelinkte Jadon Sancho in de basis startte. Het Nederlandse talent Immanuel Pherai, dat in de voorbereiding aardig wat speeltijd kreeg, maakte geen deel uit van de selectie.

Al na een helft was de wedstrijd beslist. Sancho (penalty), Bellingham en Thorgan Hazard (vrije trap) zorgden voor een 0-3 ruststand, terwijl bij Duisburg Dominic Volkmer aan het einde van de eerste helft werd weggestuurd met een directe rode kaart. In de tweede helft deden ook Giovanni Reyna (vrije trap) en Reus een duit in het zakje.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen