Boze Vaessen disciplinair bestraft door RKC Waalwijk

14 september 2020, 10:56   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Etienne Vaessen is maandag disciplinair gestraft door RKC Waalwijk. De doelman is tot woensdag geschorst en heeft bovendien de maximale geldboete gekregen van de club. De beslissing volgt op het feit dat Vaessen zijn teleurstelling niet onder stoelen of banken stak na de keuze van trainer Fred Grim voor Kostas Lamprou tegen Vitesse (0-1 nederlaag).

Frank van Mosselveld, algemeen directeur van RKC Waalwijk, gaat op de clubwebsite in op de straf voor Vaessen. "Teleurstelling mag, alleen heeft Etienne deze teleurstelling op meerdere momenten op verschillende verkeerde manieren geuit. In het gesprek met hem vanmorgen heeft hij een officiële waarschuwing gekregen en is hem de maximale boete opgelegd. De komende twee dagen is hij geschorst en krijgt hij de mogelijkheid om tot bezinning te komen."

In gesprek met het Brabants Dagblad ging Vaessen eerder al in op de keuze van trainer Grim voor Lamprou. Vaessen is zwaar teleurgesteld dat de concurrentiestrijd niet in zijn voordeel is beslist en sloeg op eigen initiatief een training over. Daaropvolgend werd hij niet in de wedstrijdselectie opgenomen door Grim vanwege 'een slechte mindset'. Vaessen aast nu op een tijdelijk vertrek uit Waalwijk, maar gaf wel aan dat als een verhuurperiode niet mogelijk was, hij zich zou schikken in zijn rol.

Lees ookVaessen boos op RKC: "Heb twee jaar geen goede training gehad"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen