Lampard cynisch tegen Klopp: "Vind zijn uitspraken grappig"

14 september 2020, 09:40   Bijgewerkt: 14 september 2020, 10:03

Frank Lampard vindt de uitspraken van Jürgen Klopp over het transferbeleid van Chelsea deze zomer lachwekkend. De Duitse trainer van Liverpool zei op de persconferentie dat zijn club geen miljoenen kan investeren, waar Lampard het duidelijk niet mee eens is.

Klopp was onder de indruk van de stroom aan topspelers die richting Londen ging, waar onder meer Kai Havertz, Hakim Ziyech en Timo Werner werden gepresenteerd. "Liverpool is anders dan clubs die eigendom zijn van een staat of een oligarch. Wij kunnen ons niet zo gedragen", verklaarde Klopp de reden waarom Liverpool deze zomer weinig geld had uitgegeven.

Een doorn in het oog voor Lampard, die het niet eens is met de uitspraken van zijn collega. 'De meeste clubs die de Premier League hebben gewonnen, deden dat door goede aankopen te doen voor vaak hoge bedragen, uitgezonderd Leicester City waarschijnlijk", zei de coach in gesprek met de BBC. "Ga de spelers van Liverpool maar na: Virgil van Dijk, Alisson, Fabinho, Naby Keïta, Sadio Mané, Mohamed Salah. Ongelooflijke spelers, maar ze kostten ook een hoop."

'"Liverpool heeft er alleen een hele periode voor uitgetrokken, waar wij net uit een transferban zijn gekomen en onze situatie willen verbeteren. Het slimme bij hen is dat ze echt geloven in hun manager en in hun systeem. Een heel mooi verhaal, maar wel een verhaal waarin ze ook geld hebben uitgegeven aan spelers." Het is niet dat Lampard gefrustreerd is door de uitspraken van zijn collega. "Ik vond ze eigenlijk wel een beetje grappig."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen