Stoppen Neymar sloegen door: 'Had hem in gezicht moeten slaan'

14 september 2020, 08:52

Paris Saint-Germain ging gisteravond voor de tweede keer op rij onderuit in de Ligue 1, maar de 0-1 nederlaag tegen Olympique Marseille was niet het gesprek van de dag. Neymar kreeg het flink aan de stok met Álvaro González, die volgens de Braziliaanse aanvaller racistische dingen had geroepen.

"Ik was het slachtoffer van racisme", zei Neymar in gesprek met Téléfoot. De sterspeler kon zijn emoties niet in bedwang houden en deelde in blessuretijd een kap uit aan de Spanjaard, die hij moest bekopen met een rode kaart en een waarschijnlijk lange schorsing. "Ik sloeg hem omdat hij een racist is. Ik heb spijt dat ik hem niet in zijn gezicht heb geraakt."

Lees ook: Rood pakkende Neymar beschuldigt González van racisme

De door Neymar beschuldigde verdediger Álvaro González ontkent in ieder geval met klem dat hij zich racistisch heeft geuit op het veld. "Er is geen plaats voor racisme", zei hij op zijn Twitteraccount, met een foto waarop hij poseert tussen negen gekleurde teamgenoten. "Soms moet je leren te verliezen en dat accepteren binnen de lijnen." 

De Franse topper ontaardde in de slotfase in een heuse schoppartij. In de laatste minuten van de wedstrijd werden er liefst vijf rode kaarten uitgedeeld, nadat er eerder al dertien keer geel was gegeven. PSG is door de nederlaag een van de drie clubs die na twee speelronden op nul punten staan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen