Van der Water wil graag stap naar Orlando City maken

13 september 2020, 21:26

Silvester van der Water hoopt voor het einde van de transferwindow een transfer te kunnen maken naar Orlando City. De aanvaller was bij de start van het nieuwe seizoen de absolute uitblinker, maar staat in de belangstelling van de MLS-club. Zelf staat hij meer dan open voor deze unieke kans. "Ik wil er graag heen. Het is een heel mooi avontuur en een droom voor mij."

Dat vertelt hij tegenover De Telegraaf over het avontuur in Amerika. "Het spreekt me aan, het land, het weer, maar ook de spelers met wie ik kan gaan spelen, zoals Nani. Daarbij is de MLS een heel mooie competitie geworden. Ik hoop dat het goed komt", stelt Van der Water tegenover het dagblad. De club maakte afgelopen zomer nog indruk door de finale van het MLS is Back toernooi te bereiken. Daarin was Portland Timbers wel te sterk.

Trainer Frank Wormuth laat weten Van der Water dolgraag te willen behouden voor Heracles Almelo. "Als trainer wil je op dit moment in het seizoen zo'n speler behouden. Maar bij een club als Heracles ben je niet alleen een trainer, maar ook een opleider, die spelers verder ontwikkelt om ze te verkopen. Als ik vanuit dat oogpunt kijk, zou ik het kunnen begrijpen als de club wel besluit om te verkopen", zei de Duitser. Eerder ging ook Cyriel Dessers al weg bij Heracles Almelo.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen