Robben ging nog voor einde van het duel naar huis

13 september 2020, 19:31

Arjen Robben is zondagmiddag voor het einde van de wedstrijd van FC Groningen naar huis gegaan. De aanvaller viel al na een half uur geblesseerd uit een liesblessure en vertrok zeer teleurgesteld voortijdig uit het stadion. "Hij was enorm gefrustreerd en teleurgesteld", kon trainer Danny Buijs wel begrip opbrengen voor de buitenspeler, die in de pauze nog wel bij zijn teamgenoten was.

Dat zei de coach tegenover FOX Sports. Over de ernst van de blessure kon de oefenmeester dan ook weinig zinnigs zeggen. "Want ik heb hem niet meer gesproken. Hij is meteen naar huis gegaan, want om dan nog heel de wedstrijd hier te blijven vanuit frustratie... Ik weet dat hij eruit is gegaan met liesklachten. Wat het precies is, heb ik nog niet gehoord. Ik denk dat hij nog wel gedoucht heeft, maar hij heeft hier zó hard naar toe gewerkt en zoveel voor gelaten."

Padt: "Denk niet dat Robben stopt"

Aanvoerder Sergio Padt sprak nog wel met Robben over zijn blessure in de rust van het duel. "Ik had verwacht dat hij niet aanspreekbaar zou zijn, maar hij reageerde nog wel oké", zei Padt over het gesprek met de buitenspeler. "Hij wist al meteen dat het niet goed voelde." Waar Buijs in het midden liet of dit het einde wordt van Robben bij FC Groningen, verwacht Padt van niet. "Ik denk niet dat hij direct de handdoek gooit bij een eerste blessure. Het is een knokker. Ik hoop heel erg dat het meevalt en dat hij snel terug is."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen