Bosz haalt uit in eerste bekerronde, goal Schick

Bosz haalt uit in eerste bekerronde, goal Schick

13 september 2020 – Peter Bosz is het nieuwe seizoen met Bayer Leverkusen zondagmiddag uitstekend gestart. De oefenmeester rekende in de eerste helft al hardhandig af met Eintracht Norderstedt in de eerste ronde van de DFB Pokal en maakte ook in het tweede bedrijf nog een treffer: 0-7. 

Door het vertrek van Kai Havertz en Kevin Volland in deze zomer is het de vraag wie naast aanwinst Patrik Schick de doelpunten gaan maken komend seizoen bij Bayer Leverkusen. Na een half uur waren er met Nadiem Amiri, Lucas Alario, Charles Aránguiz en Florian Wirtz al vijf verschillende doelpuntenmakers op papier gekomen tegen de Regionalliga-club, waarbij eerstgenoemde zelfs tweemaal scoorde en het al 0-6 stond.

Vervolgens ging de voet van het gaspedaal bij Die Werkself, bij wie Daley Slinkgraven het hele duel meedeed. Bosz gaf aanwinst Patrik Schick een helftje speeltijd en hij luisterde zijn rentree een kwartiertje voor tijd op met de zevende goal van Bayer Leverkusen, dat daarmee het seizoen prima is gestart. Komende week start de Bundesliga met een uitduel tegen VfL Wolfsburg voor Bayer Leverkusen. 

gerelateerd

Meer nieuws

  1. zondag 18 april 2021

  2. zaterdag 17 april 2021