Klopp onder de indruk van Leeds: "Ik ga vaak naar ze kijken"

13 september 2020, 11:37   Bijgewerkt: 13 september 2020, 11:43

Leeds United hield zaterdagavond geen drie punten, maar wel veel lof over aan het rentree in de Premier League. De ploeg van Marcelo Bielsa mocht direct aantreden tegen regerend landskampioen Liverpool en ging daar in een spectaculaire wedstrijd met 4-3 ten onder. Ook Jürgen Klopp was onder de indruk van de promovendus.

"Leeds is speciaal", zei de Duitse trainer na afloop van de zwaarbevochten overwinning. "Ik heb iedere speler van ze persoonlijk gefeliciteerd. Wat een team hebben ze." Klopp verwacht dat Leeds het dit seizoen dan ook goed kan doen in de Premier League. "Ik ga dit seizoen vaak wedstrijden van Leeds kijken. Ik denk dat iedere ploeg het moeilijk gaat hebben met ze. Leeds United speelt heel anders dan andere clubs. Voor een tegenstander is dat niet fijn. Ze blijven maar doorgaan. Ik hou daarvan."

In de wedstrijd kwam Leeds tot drie keer toe terug van een achterstand. Op een in de 88e minuut benutte strafschop van Mohamed Salah - die daarmee zijn hattrick compleet maakte - had de promovendus echter geen antwoord meer. Bij Leeds stonden onder meer Nederlander Pascal Struijk en voormalig PEC Zwolle-, FC Twente- en FC Utrecht-speler Mateusz Klich in de basis.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen